loading

Kuş Kirliliğinden Kurtulmanın Pratik Yolları

13-04-2022 22:43    1861

Kuş Kirliliğini Evinizden veya İş Yerinizden Uzak Tutmanın Pratik Yolları

Erken ilkbahar ve yaz aylarında kuşların cıvıltısı, muhtemelen özlemini çektiğiniz bir şeydir. Güzel melodiler güne pozitif bir hava katar. Ancak kuş sürüleri evinizi istila ederse, binalarınıza yuva yaparsa, ürün stoklarınızı yerse ve mülkünüzde kuş pisliği bırakırsa, o zaman baş belası olurlar. Kuş pislikleri dağınıktır ve evinizde veya işyerinizde oturanlar için sağlık riski oluşturur. Böyle bir sorunla karşılaşırsanız, artık endişelenmeyin sizin için doğru çözümlere sahibiz.

Ticari Mülkünüze Kuş Kovucu Bariyer Uygulaması

Kentsel haşere kuşları, ticari mülkünüzün içinde veya çevresinde tonlarca pislik bırakmasıyla ünlüdür. Martılar, güvercinler veya kargalar pislikleri ile hoş olmayan bir ortam yaratacaktır. Esasen, bu dışkı işiniz için bir tehdit oluşturmaktadır.

Düşme ve kayma riski taşırlar. Asitli dışkılar ayrıca üretim hatlarını aşındırır ve ürünlerinize zarar verir. İşletmenizin genel estetiği değer kaybeder ve önemli sayıda müşteri kaybedersiniz. Bununla birlikte, fiziksel bir bariyer oluşturmak, rahatsız edici hayvanları uzak tutar ve tesis içindeki kuş pisliklerini ortadan kaldırır.

Plastik kuşkonmaz ürünümüzün kurulması, haşere kuşlarının işletmenize veya mülkünüze erişmesini kalıcı olarak durdurur. Kuş caydırıcı ürün, bir polikarbonat taban ve polikarbonat sivri uçlar içerir. Paslanmaz çelik olanı da mevcuttur. Polikarbon taban üstüne çelik tellerden imal edilmektedir. Mülk sahipleri fiziksel bariyeri aşağıdakilere kurabilir:

  • Bacalar
  • Kameralar
  • Aydınlatma Direkleri
  • Kirişler
  • Çıkıntılar
  • Borular
  • Çatılar
  • Su Olukları
  • Balkon Demirleri

Plastik kuşkonmazların yapısal özellikleri, güvercinler gibi kuşların tesislerinize erişmesinin kalıcı olarak engellenmesini sağlar. Fiziksel bariyeri kurduktan sonra kuş pislikleri ve diğer yuvalama malzemeleri geçmişte kalır.

Yerleşim Alanına Kuşkonmaz Bariyer Kurun

Kuş pislikleri parazitleri ve çok sayıda bulaşıcı hastalık taşır. Evinizdeki kuş popülasyonunu azaltmanın bir yolunu bulmak, mülkünüzdeki kuş dışkısını da yok eder. Bir kuş kovucu yönteminin etkili olması için şunları yapmalısınız:

  1. Problem yaşadığınız alanları belirleyin
  2. Metrajı ölçün
  3. Kuş kontrol ekibimizden destek alarak ürün seçiminizi yapın
  4. Kuşların ilgisini çekebilecek, onları yaşam alanlarımıza davet eden yemek artıkları ve çöpleri temizleyin
  5. Yuvalama ve tüneme yapabilecekleri alanlara kuşkonmaz bariyer uygulayın
  6. Ve sorunun çözüldüğünü değerlendirin.

Kuşların sorunsuz bir şekilde yakalanmasını ve çıkarılmasını sağlayan iyi yapılmış güvercin ve serçe tuzaklarımız var. Serçe Tuzağı kapısı gizlidir ve kuşları rahatça taşıyabilirsiniz. Kuşları uygun bir zamanda vahşi doğaya aktarmadan önce sessizce yakalayabilirsiniz.

Kuş Uzaklaştırıcı Ürünler Kullanarak Kuşları Korkutun

Kuş kovucu ürünler, bir çok fiziksel olarak kuşların konamayacakları alan oluştururlar, etkili olan bir kuş kovucu sistemdir.

Önceliğimiz bu sevimli canlıların zarar görmeden, daha mutlu olacakları doğal yaşam alanlarına taşınmalarında yardımcı olmaktayız. Ürünlerimiz 2008 yılından bu yana göç eden kuşların elektrik telleri, fabrika atıkları, bilinçsiz insanların zarar vermeleri yüzünden çoğu zaman ölümle sonuçlanan tehlikeleri %70 azaltmış bulunuyoruz.

Kuş kovucu sistemler tüm kuş türlerini korkutup kaçırır. Sağduyulu yapıları, onları tesisleriniz için çok uygun hale getirir. Ayrıca plastik kuşkonmazlar, çevreye sıfır tehlike oluşturan organik malzemelerle üretilmiştir. İnsancıl kuş kovma yöntemleri arasında en etkilisidir.

Kuş Kontrol Ürünleri Nasıl Kullanılır ?

Kuş kontrol ürünleri, kuşlara temas etmezler görsel caydırıcı olarak çalışır. Sistemler, mimari konfigürasyonunuza uyacak şekilde tasarlanmıştır. Kuşa zarar vermez ve uzak durmayı öğretir. Kuşlar mülkünüzü olumsuz algılayacak ve bu nedenle tekrar işyerinize konmak istemeyeceklerdir.

Kuş kovucu dikenleri; kirişler, çıkıntılar, parapetler veya çatı tepeleri gibi hariç tutulan bölgelere kurmayı düşünün. Kuşkonmazlar, konut ve ticari alanlarınızda kuş dışkısının birikmesini önlemek için tüm kuş türleri üzerinde çalışır.

Neden kontrol ürünlerini seçmelisiniz?

• Gizli seçeneklerdir.

• Bu caydırıcılar konut ve ticari alanlar için uygundur.

• Sistem hava değişimlerinden etkilenmez.

• Dayanıklı bir yöntemdir.

• Tüm kuş türleri için idealdir.

Kuşlar için Yaşanamayan Bir Ortam Yaratın

Kuşlar, mülkünüzün bina çıkıntılarına, balkonlarına, sövelerine, su oluklarına veya köşelerine yuva yapar. Bu alanlarda kuşların yuva yapması bina ve çevresinde yaşayanlar için oldukça istenmeyen bir durumdur. Eviniz sığırcıkları, serçeleri, güvercinleri veya diğer haşere kuşlarını çekiyorsa, bu taktiklerle çevreyi onlar için daha az misafirperver hale getirmeyi düşünün:

• Kuş Kontrol Ürünleri Kullanın: Strateji, tüm kuş türlerini tamamen korkutup kaçırmaktadır, en etkili üründür.

• Kuş Caydırıcı Yerler Yaratın: Rahatsız edici kuşlar üzerinde etkilidirler. Tipik olarak, kuşlar sirke ve acı biberin tadını sevmezler ve tat temelli caydırıcılar onları yuvalama bölgelerini boşaltmaya teşvik eder.

• Yiyeceklerinizi Uygun Şekilde Saklayın: Kuşlar binanızda yuva yapıyor olabilir. Kuşların yaşam alanlarınıza gelme sebebi bol miktarda yiyecek bulunmasından kaynaklanmaktadır. Çöp kutularını ve girişlerini kapatarak kuşları yeterince gelebilecek ortamları kaldırırsanız, bölgeyi terk etme olasılıkları artar.

Binaların Kuş Problemi Olan Yerlerine Kuş Kovucu Ürün Uygulayın

Bu kuş caydırıcıları, kuşların konabilecekleri alanları yok eder. Kuş kovuculardan gelen etki ile kuşlar yaşam alanlarınızı terk edip doğal yaşam alanları olan ormanlık alanlara taşınacaklardır.

Ancak, kuş kovucuların çeşitlerinin belirli kuş türleri için oluşturulduğunu unutmayın. Sizlere en uygun ürünü seçebilmeniz için kuş konrol ekibimizden destek alabilirsiniz. Mülkünüze tüneyen ve hoş olmayan kuş pislikleri bırakan kuş türlerini açıkça belirlemelisiniz. Cihazın etkili olması için görsel cihazları da benimserseniz daha iyi olur. Kuşların davranışlarını incelemek, ürünü uygulamanız için en uygun zamanı belirlemenizde önemlidir.

Kuş Kontrol Ürünlerinin Avantajları;

• Kurulumu ve kullanımı kolaydır.

• Cihazlar minimum bakım gerektirir.

• Kuşlar, konamayacakları alanlara yaklaşmamayı tercih ederler.

• Cihazlar canlılara zarar veremez. Yine de dikenli formu olduğu için küçük çocukların erişebildikleri yerlere uygulamayınız.

Esasen, binanızdaki kuş pisliklerini ortadan kaldırmak istiyorsanız, ilk adım kuşları konut ve ticari mülkünüzden uzaklaştırmaktır. Kuşların davranışlarını incelemek ve modellerine bağlı olarak pratik bir yöntem kullanmak mümkündür. Ürünlerimiz, haşere kuşlarını tesislerinizden uzaklaştırmanıza ve zararlı yuvalama malzemeleri ve kuş pisliği riskini ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Can sıkıcı canlıları ve kuş kirliliğini evden veya iş yerinden uzak tutmak için pratik yöntemler benimsemek istiyorsanız hemen bugün bizimle iletişime geçin.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Plastik Kuşkonmaz Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 


Etiketler: